Hissiliput

Hissiliput 2018-2019

Olemme siirtyneet elektroniseen Ski Data hissilippujärjestelmään. Jos sinulla ei ole vielä ole Ski Data korttia tulee sellainen hankkia , hinta on 6 euroa. Samaan korttiin ladataan aina uusi voimassa oleva lippu. Säilytä kortti hyvin (vältä sitä saamasta lämpöä) ja muista ottaa se aina mukaasi kun tulet laskettelemaan. Jos korttiin tulee toimintahäiriö se vaihdetaan veloituksetta uuteen.

Suomessa voit samaan korttiin ladata hissilippuja useimmissa hiihtokeskuksissa. Kortti käy myös Ruotsissa, Norjassa ja useimmissa muissa Euroopan maissa. Jatkossa Ski Data kortteihin voi ladata lasketteluaikaa myös suoraan internetistä. Ellivuoressa voi ladata hissilippuja myös muista keskuksista ostettuihin Ski Data kortteihin! SkiData keskukset Suomessa: Ellivuori, Ruka, Pyhä, Levi, Ylläs, Tahko, Messilä, Olos, Pallas, Salla, Luosto, Iso-Syöte, Kasurila, Peuramaa, Talma, Serena, Koli, Vuokatti, Syötekeskus, Vihti, Sveitsin Hiihtokeskus. Osa Ellivuoren korteista toimii myös Axess järjestelmässä.

Huom!

Hotellin puolen ala-asemalla ei ole lipunmyyntiä, osta lippu päärinteen puolelta. Pyytäessäsi pääset myös hotellin hisseillä kerran maksutta ylös jotta voit käydä ostamassa lipun päärinteen ala-asemalta.

 

 

  Aikuiset Lapset 7-11 v ja seniorit
Koko päivä 35e 30e
3 tuntia 31e 26e
2 tuntia 30e 25e
1 tunti 26e 21e
Arki-ilta ma-pe klo 16-20 20e 15e
3 päivää 80e 70e
Viikko (7pv) 200e 160e
Kausikortti 350e 260e
Yrityskortti 500e  
Ski Data ladattava kortti 6e 6e 
Pienhissit ilmainen ilmainen

Alle 7-vuotiaat lapset vanhempien seurassa, kypärä päässä ilmaiseksi! Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden kaikkiin tässä olevien hintojen ja aikojen muutoksiin. Pidätämme myös oikeuden päättää, mitkä hissit ja rinteet ovat kulloinkin käytössä, riippuen vallitsevasta säästä ja sesongista.

Smartum Liikunta- ja kulttuurisetelit, Smartum kortti, Virikesetelit, Tyky kuntosetelit, Edenred kortti, e-passi, tyky online, Eazybreak, sekä Edenred ja Smartum mobiilimaksut käyvät meillä maksuvälineinä lipunmyynnissä. Liikuntaseteleistä ei anneta rahaa vaihdossa. 

Vuokraamossa voi maksaa Smartum ja Edenred korteilla, sekä kaikilla liikunta- ja kulttuuriseteleillä.