Palvelut ja hinnasto

Hinnasto hissiliput

Olemme siirtyneet elektroniseen Ski Data hissilippujärjestelmään. Jos sinulla ei vielä ole Ski Data korttia tulee sellainen hankkia, hinta on 6 euroa. Samaan korttiin ladataan aina uusi voimassa oleva lippu. Säilytä kortti hyvin (vältä sitä saamasta lämpöä) ja muista ottaa se aina mukaasi kun tulet laskettelemaan. Jos korttiin tulee toimintahäiriö se vaihdetaan veloituksetta uuteen.

Suomessa voit samaan korttiin ladata hissilippuja useimmissa hiihtokeskuksissa. Kortti käy myös Ruotsissa, Norjassa ja useimmissa muissa Euroopan maissa. Jatkossa Ski Data kortteihin voi ladata lasketteluaikaa myös suoraan internetistä. Ellivuoressa voi ladata hissilippuja myös muista keskuksista ostettuihin Ski Data kortteihin! SkiData keskukset Suomessa: Ellivuori, Ruka, Pyhä, Levi, Ylläs, Tahko, Messilä, Olos, Pallas, Salla, Luosto, Iso-Syöte, Kasurila, Peuramaa, Talma, Serena, Koli, Vuokatti, Syötekeskus, Vihti, Sveitsin Hiihtokeskus. Osa Ellivuoren korteista toimii myös Axess järjestelmässä.

Huom!

Hotellin puolen ala-asemalla ei ole lipunmyyntiä, osta lippu päärinteen puolelta. Pyytäessäsi pääset myös hotellin hisseillä kerran maksutta ylös jotta voit käydä ostamassa lipun päärinteen ala-asemalta.

Hissiliput

  Aikuiset Lapset 7-11 v ja eläkeläiset
Koko päivä 35e 30e
3 tuntia 31e 26e
2 tuntia 30e 25e
1 tunti 26e 21e
Arki-ilta ma-pe klo 16-20 20e 15e
3 päivää 80e 70e
Viikko (7pv) 200e 160e
Kausikortti 350e 260e
Yrityskortti 500e  
Ski Data ladattava kortti 6e 6e 
Pienhissit ilmainen ilmainen

Alle 7-vuotiaat lapset vanhempien seurassa, kypärä päässä ilmaiseksi! Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden kaikkiin tässä olevien hintojen ja aikojen muutoksiin. Pidätämme myös oikeuden päättää, mitkä hissit ja rinteet ovat kulloinkin käytössä, riippuen vallitsevasta säästä ja sesongista.

Smartum Liikunta- ja kulttuurisetelit, Smartun kortti, Virikesetelit, Tyky kuntosetelit, Virikepassi ja Mind & Body kortti käyvät meillä maksuvälineenä:

  • lipunmyynnissä
  • vuokraamossa
  • hiihtokoulussa


Sporttipassi käy maksuvälineenä vain lipunmyynnissä. Seteleistä ei anneta rahaa vaihdossa.

Hiihtokoulun hinnasto

Yksityistunti
50 min/100 min
45e/85e
Lisähenkilö
 15e
Ryhmätunti
50 min/100 min
85/125e
Koululaisryhmät
50 min
50e

Shutterstock 116820586 (kopio)

HUOM !

Vuokraamohinnat kohdassa Palvelut ja hinnasto/vuokraamo

Avoinna

Marras-, joulu-, tammi- ja huhtikuu
ma suljettu ti-pe 16-20 la-su 10-18
Helmikuu ja maaliskuu
ma 16-20 ti-pe 12-20 la-su 10-18
Joulu- ja hiihtoloma-ajat
ma-pe 10-20 la-su 10-18

Huom! Aukioloajat voivat vaihdella sään ja sesongin mukaan. Katso etusivulta aina kuluvan viikon aukioloajat.

(Jouluaattona ja Joulupäivänä rinteet suljettu) (Uuden vuoden päivä 1.1 klo 12-18)

Pidätämme oikeuden aukioloaikojen muutoksiin sesongin ja sääolosuhteiden mukaan!

Ryhmille sopimuksen mukaan avoinna myös muina aikoina!

  • Noudatamme laskettelupalveluja koskevia toimitusehtoja Dnro 92/41/286. Toimitusehdot ovat tarvittaessa saatavissa lipunmyynnistämme.
  • Laskettelijan on itse huolehdittava omista vakuutuksistaan, esim. tapaturma, vastuu ja vapaa-ajan vakuutusten osalta.
  • Noudata rinteessä annettuja ohjeita ja huomioi muut laskettelijat. Rinneturvallisuusohjeita saat henkilökunnaltamme ja ensiapupäivystäjiltä.

Toiminta hisseillä

Antennit lukevat älykortin suoraan taskusta ja avaavat hissiportin. Säilytä korttia taskussasi mielellään vasemmalla puolella. Älä pidä kännykkää tai muita kortteja samassa taskussa. Kun korttisi maksettu aika on loppunut puomi ei avaudu, portin näyttöruutu ilmoittaa sen myös tekstinä.

Alle 7- vuotiaat, kypärä päässä, vanhempien seurassa voivat ohittaa lukulaitteen lasten portista. Jos korttiin tulee toimintahäiriö eikä portti aukene, ota yhteys lipunmyyntiin.

Mikäli laskettelijalla on sydämentahdistaja tulee lukija ohittaa lasten portista.

Korttien käyttöä valvotaan lipunmyynnissä olevista näyttöruuduista sekä hissimiesten valvontavaloista. Valvontajärjestelmä mm. estää aikuista laskemasta lasten lipulla. Myös henkilökohtaisten kausikorttien käyttöä valvotaan, joten omaa lippuansa ei voi luovuttaa toiselle henkilölle. Mikäli lippujen väärinkäyttöä havaitaan on henkilökunnalla oikeus pidättää lippu määräajaksi tai kokonaan.

80 syytä hankkia Ski.fi-kortti

Ski.fi -kortti on aktiivisen laskettelijan etukortti. Kortti on uudistunut käteväksi ja kestäväksi magneettijuovakortiksi.

Ota kaveri mukaan. Laskette kaikissa SHKY:n 80:ssä jäsenkeskuksessa yhden kerran kaudessa (päivän tai illan) yhden hissilipun hinnalla. Vaihtoehtoisesti saat 9 € alennuksen 2 - 7 päivän lipusta.

Entäpä jos ilahduttaisit ystävääsi - osta Ski.fi -kortti lahjaksi.

Kortin hinta on 39 euroa. Jos olet etuasiakas, tarkista mahdolliset lisäetusi. Saat kortin postissa kotiisi kahden viikon kuluessa.

Lisätiedot ja tilaukset: www.ski.fi

Voit ostaa kortin myös lipunmyynnistämme, jolloin saat kortin ja edut heti käyttöön.

!cid image002 jpg@01CFD259 (kopio)